ngeunaan_banner

Tentang Kami

YISITE

Dongguan Yisite Mechanical Automation Equipment Co., Ltd. nyaéta produsén profésional alat otomatis mesin, panalungtikan terpadu sareng pamekaran, pabrik, penjualan sareng jasa. , kostum, pangan, panerapan listrik rumah tangga, hardware jeung sajabana industri, kalawan téhnologi kuat tur solid pikeun ngajawab nyangkut dina produksi, ngurangan biaya manufaktur jeung sumber tanaga gawé, ngaronjatkeun daya saing inti perusahaan.

Produk utama urang: manipulator truss, palletizer otomatis, mesin bungkusan otomatis, loading na unloading mesin, kakuatan ditulungan manipulator, balancer manipulator, cantilever bango, bungkusan garis produk, assembly otomatis tur debugging equipments jeung sajabana mesin automation non-standar.

tentang Kami

merek

YISITE Fokus dina palletizing, packing, loading na unloading leuwih ti 10 taun.

Pangalaman

10 taun ngajawab pangalaman solusi hadé pikeun garis bungkusan.

Kustomisasi

Nyadiakeun 30+ patén pikeun téhnologi produk.

Adhering kana filosofi bisnis "kualitas, lingkungan, kaamanan", pausahaan strives pikeun nyieun hiji "efisien jeung stabil, konservasi énergi jeung perlindungan lingkungan, kaamanan munggaran" parabot, nyadiakeun konsumén jeung solusi automation profésional.And bisa ngaropéa nurutkeun kana. sarat konsumén nyieun rupa-rupa equipment.Based non-standar on industri munculna kayaning manufaktur parabot tinggi-tungtung, parusahaan bakal raket turutan "Made in China 2025", dedicated ka kacida integrasi parabot automation na robotics téhnologi, ngamajukeun manufaktur calakan di Cina.

Pausahaan taat kana prinsip dasar "customer, kualitas, reputasi", dina raraga mantuan konsumén "ningkatkeun kapasitas produksi, ngurangan biaya, ngaronjatkeun kualitas" salaku misi perusahaan, terus nyadiakeun konsumén jeung layanan pangalusna sarta minuhan kabutuhan konsumén. dina période anu béda, ngalayanan transformasi perusahaan tradisional, ngalayanan pembebasan manusa, ngalayanan industri industri, jasa anu dilakukeun di Cina, komitmen pikeun janten salah sahiji supplier pangsaéna industri automation mékanis.

Dongguan Yisite Mechanical Automation Equipment Co., Ltd.ngabagéakeun para nasabah di sakumna dunya pikeun nganjang, nungtun sareng negosiasi!

6afe569b
e2058112
124ac9e3

TAUN

Difokuskeun palletizing, packing, loading na unloading.

+

PAGAWE

Tetep gairah luhur

+

méter pasagi

Wewengkon pabrik

+

PATEN

Kaunggulan produk

Bengkel produksi

Kami lokasina di Kota Chang'an, utamana nyadiakeun privatisasi jeung parabot ngaropéa mun 3C listrik, mobil, kostum, pangan, panerapan listrik rumah tangga, hardware jeung sajabana industri, kalawan téhnologi kuat tur padet pikeun ngajawab nyangkut dina produksi, ngurangan biaya manufaktur. jeung sumber tanaga gawé, ngaronjatkeun daya saing inti perusahaan.

dd
fc(2)
pabrik1 (4)

Pameran urang

Sertipikat Patén

Pabrik urang

mma
pabrik1 (6)
fc4
fc8
pabrik1 (5)
fc(2)
pabrik1 (2)
fc1